Monday, March 19, 2012

Swallow the Sun: Emerald Forest and the Blackbird (2012)

Kokeellinen tarkastelu

En osannut päättää kuinka kirjoittaa tarkastelussa Emerald Forest and the Blackbird, uusimman julkaisun Swallow the Sun. Yritin kirjoittaa useita hyvin erilaisia ​​arvioita, mutta jokainen niistä löysin en voinut varmuuskopioida väitteet Halusin tehdä.

Katsos, en ole oikeastaan ​​seurannut bändin liian lähelle. Rakastan heidän debyyttinsä. Rakastan myös mielettömän mahtava käsite Plague of Butterflies, death / doom baletti, joka ei koskaan tullut olemaan. Mutta muuten en ole kuunnellut heitä. Halusin tehdä grand julistamista heidän uransa, mutta en yksinkertaisesti ole tietopohjaa.

Joten minä vain puhua suoraan. Odotin like this album. Halusin pitää. Mutta jotain on vakavasti puuttuu. Ovatko ne hyviä biisejä? Kyllä, ehdottomasti.Levy kokonaisuutena on kuitenkin overpolished ja yksinkertaisesti liian tylsää liian monessa paikassa.

En todellakaan ole hyvä tapa sanoa se, vaikka. Joten tässä se on, selvää kuin päivä. Suomen kielessä tietenkin. Ja toivottavasti, kääntäjä kääntää sen rikki Englanti.Tuomio: Annan sille 2 out of 5 tähteä. Niin, joka tapauksessa, nauti tästä suomalainen vitsi.

Kuinka moni suomalainen kestää vaihtaa lampun?

Viisi. Yksi pitää lampun ja neljä juoda riittävästi Kosu kunnes huone alkaa pyöriä.

Buy Emerald Forest and the Blackbird

2 comments: